Gatavošanas gaita:
- Blenderī ieliekam biezpienu, sagrieztus banānus, ½ daļu no saldā krējuma, vaniļas cukuru, cukurpūderi vai medu. visi kārtīgi sablenderējam līdz vienmērīgai masai. Ja masa sanāk pārak bieza, tad vēl pievienojam saldo krējumu un atkal blenderējam. Konsistencei ir jāatgādina ļoti biezu skābo krējumu.
- Ieliekam saldējumu saldējuma formiņās vai citā tilpnē, kas ir paredzēta saldēšanai, tad ievietojam saldētavā.
- Apmēram pēc 3 stundām iegūsiet mīkstu saldējumu, bet pēc 5 stundām tas būs pilnvērtīgs saldējums. Pa nakti saldējums ļoti stipri sasaldējas, tāpēc labāk pirms ēšanas pārlikt to konteinerā no saldētavas uz ledusskapi, lai saldējums nedaudz atkustu.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/best_of_kulinaria
Pages: 1 2