1. No sākuma jāpagatavo krēmu. Sajauciet pusi no piena un saldā krējuma ar cieti, cukuru, vanilīnu un olas dzeltenumu. Atlikušo pienu un saldo krējumu vārīt, karsto masu ar mazu strūklu ieliet aukstajā, ātri samaisot. Iegūto piena masu sildīt līdz tā sāk vārīties. Kad krēms ir sabiezējis, noņemt to no uguns un atdzesēt.
2. Salikt cepumus cepamformā.
3. Augšā uzklāt vaniļas krēma kārtu.
4. Turpināt izlikt cepumus un pa virsu uzklāt cepumu formu, kārta pēc kārtas. Šī mājas torte ļauj Jums eksperimentēt – var pievienot banānus, zemesriekstus, nedaudz iebiezinātā piena.
5. Torte ir gandrīz gatava..
6. Lūk, arī pēdējā cepumu kārta!
7. Sajaukt visas glazūras sastāvdaļas – pienu, cukurpūderi, kakao, sviestu, pievienot šķipsniņu sāls. Sakult masu ar maisītāju vai mikseri. Glazūra ir gatava!
8. Uzliet glazējumu uz vaniļas un cepumu kārtas. Ievietot gatavo desertu ledusskapī uz dažām stundām vai uz diennakti.
Labu apetīti!
Avots: takprosto.cc