Ābolu krambls jeb diētisks un garšīgs deserts (fotorecepte)

1

Nomizojiet ābolus un sagrieziet tos uz pusēm. Izveidojiet gareniskus griezumus uz ābolu virsmas.

2

Izlieciet sagatavotos ābolus uz cepamās formas, ieziediet to ar cukura masu. Tās pagatavošanai samaisiet 2 ēdamkarotes cukura, pusi no kanēļa un izkausētā sviesta.

3

Apsedziet formu ar foliju un gatavojiet ābolus cepamā krāsni 10 minūtes 180 grādos. Tad noņemiet foliju un cepiet vēl 10 minūtes. Sajauciet auzu pārslas, miltus, sāli un atlikušo cukuru, sviestu un kanēli.

4

Mazliet paveriet vaļā izgriezumus uz āboliem un sadaliet izveidoto auzu masu. Ielieciet ābolus cepeškrāsnī vēl uz 5-7 minūtēm. Gatavojiet līdz zeltainai krāsai. Ja tās būs jūsu brokastis – aplejiet ābolus ar jogurtu. Ja deserts – ar saldējumu. Ja jums palika pāri deserts – nelieciet to ledusskapī. Tas var uzglabāties aukstā vietā dažas dienas. To var ēst arī aukstu, aplejot ar jogurtu.

Labu apetīti!

Avots: sovkusom.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment