Biezpiena kūka “Eņģeļa asaras”

Vēlaties zināt, kā garšo eņģeļu asaras? Pagaršojiet šo kūku un uzziniet!

Sastāvdaļas:

  • 1 glāze miltu
  • 1 tējkarotes cepamā pulvera
  • 80 g sviesta
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 1 neliela ola

Pildījumam:

  • 500 g biezpiena
  • 0,5 glāzes cukura
  • 3 olu dzeltenumi
  • 1 ēdamkarotes mannas
  • 100 g skābā krējuma vai trekna saldā krējuma
  • vaniļas cukura

Suflē:

  • 3 olbaltumi
  • 3 ēdamkarotes pūdercukura

Šķir otru lapu, lai redzētu pagataovšanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment