Želejas torte ar augļiem un biskvītu

Gatavošanas gaita:

  1. Sajauciet želatīnu ar ūdeni vadoties pēc želatīna iepakojuma instrukcijas. Pēc 40 minūtēm sildiet želatīnu līdz tas izkūst, taču nevāriet. Pēc tam obligāti atdzesējiet želatīna maisījumu.
  2. Sajauciet olas, 100 g cukura, sodu un miltus biskvītam. Ielejiet mīklu formā un cepiet 180 grādos 15 minūtes.
  3. Kamēr biskvīts cepas – nomizojiet augļus, Apelsīnus sagrieziet aplīšos, bet ananāsus un banānus – kubiņos, mandarīnus sadaliet šķēlītēs.
  4. Sakuliet skābo krējumu ar 200 g cukura, pievienojiet vaniļu un atdzisušo želatīnu.
  5. Izlieciet 1/3 no augļiem noņemamā cepamā formā. Nākamais slānis – puse no biskvīta, virsū – otro trešdaļu no augļiem.
  6. Aplejiet visu ar krēmu.
  7. Izlieciet 2 biskvīta daļu. Pēdējais slānis – izlieciet atlikušos augļus.
  8. Apsedziet torti ar pārtikas plēvi un ielieciet ledusskapī. Naktī tas atdzisīs un tad no rīta atliks tikai to izņemt no formas. Lai to izdarītu – būs jānoņem formas bortiņus un uzmanīgi jāpārveļ torti uz šķīvja.

Labu apetīti!

Avots: sovkusom.ru


 

Līdzīgi raksti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

Close