Želejas torte ar augļiem un biskvītu

thumb1

Par desertu valsti uzskata Franciju – tajā tika izdomātas visas desertu bāzes – biskvīts, bezē, želeja, karamele un neticami daudz dažādu krēmu. Starp daudziem desertiem īpašu vietu ieņem suflē un želejas tortes. 

Sastāvdaļas:

  • 900 g skāba krējuma
  • 300 g cukura
  • 3 olas
  • 200 g miltu
  • 3 apelsīni
  • 3 mandarīni
  • 150 g banānu
  • 150 g konservētu ananāsu
  • 50 g želatīna
  • 2 g vaniļas esences
  • 1 tējkarote sodas

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!


 

Līdzīgi raksti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

Close