Visiem zināms gardums! Burkānu kūka ar krēmu (fotorecepte)

untitled

Ļoti sulīga, aromātiska un neticami garda burkānu kūka iepriecinās ikvienu ēdāju ar savu garšu. Pamēģiniet!

Sastāvdaļas:

Biskvītam:

  • 250 ml augu eļļas (saulespuķu vai rapša rafinētas eļļas)
  • 180 g brūna cukura (var izmantot arī parasto, bet ar brūno būs aromātiskāk)
  • 3 olas
  • 1 ēdamkarote vaniļas cukura
  • 250 g miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 1/3 tējkarotes sodas
  • 1/4 tējkarotes sāls
  • 1 tējkarotes malta kanēļa
  • 1/2 tējkarotes malta muskatrieksta
  • 1/2 tējkarotes malta ingvera
  • 2 250 ml glāzes rīvētu burkānu (apmēram 350 g mīkstas masas)
  • 150 g valriekstu

Krēmam:

  • 250 g krēmsiera
  • 60 g pūdercukura
  • 1-2 ēdamkarotes citrona sulas
  • saujiņa valriekstu dekoram

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!


 

Līdzīgi raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

Close