Viegli un ārprātīgi gardi salāti! Klasiskie Valdorfa salāti

waldorf-salad-1

Pagatavosim mērci. Sajaucam majonēzi ar sinepēm, noliekam malā. Ābolus sagriežam uz pusēm un izņemam serdi. Mīkstumus sagriežam gabaliņos, nemizojot tos.

Aplejam ar citrona sulu, lai tie nekļūtu brūni un noliekam malā.

waldorf-salad-2

Seleriju sagriežam plānos gabaliņos.

Salātu traukā sajaucam saplēstu lapu salātus, ābolus, selerijas un lielos valriekstu gabaliņus. Pasniedzam ar mērci, pirms ēšanas – samaisām salātus.

Labu apetīti!

Avots: sovkusom.ru

 


 

Līdzīgi raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

Close