Vaniļas kēksiņi ar šokolādes-riekstu krēmu (fotorecepte)

vanilnye-kapkeiki-s-kremom-iz-nutelly

Un atkal viegli pagatavojami kēksiņi! Šokolādes-riekstu krēms tiek gatavots, izmantojot “Nutellas” krēmu. Pats krēms ir ļoti maigs un tam ir nepieciešams laiks, lai tas kārtīgi atdzistu. Galvenais – krēmu uzklājiet uz jau atdzisušiem kēksiņiem, citādi krēms izkusīs.

Sastāvdaļas:

Kēksiņiem:

  • 300 g miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • škipsniņa sāls
  • škipsniņa sodas
  • 100 g istabas temperatūra sviesta
  • 125 g cukura
  • 1 tējkarote vaniļas ekstrakta
  • 2 olas
  • 125 g kefīra

Krēmam:

  • 300 g istabas temperatūras sviesta
  • 150 g “Nutellas” vai citas šokolādes-riekstu pastas
  • 100 g piena vai tumšās šokolādes

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!


 

Līdzīgi raksti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

Close