Šokolādes torte a-la „Sachertorte” (fotorecepte)

sachertorte

Pasaules slavena torte, kuru oriģināli gatavoja tikai Austrijā, viesnīcā „Sacher”. Līdz šai dienai nav zināma šīs tortes īstā recepte, jo tas ir viesnīcas noslēpums.

Sastāvdaļas:

Biskvītam:

  • 110 g sviesta
  • 220 g cukura
  • 6 olas (olbaltumi un dzeltenumi atdalīti)
  • 130 g šokolādes
  • 150 g miltu

Krēmam:

  • 180 g tumšas šokolādes (sākot no 50% kakao satura)
  • 150 ml salda krējuma

Biskvīta ieziešanai:

  • 150 g aprikožu džema

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!


 

Līdzīgi raksti

  • loading...
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

    Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

    Close