Sātīgs un veselīgs ēdiens! Cūkgaļa, sautēta ar dārzeņiem (fotorecepte)

gustoe-ragu-iz-svininy-2

Gaļu sagriežam nelielos gabaliņos, pievienojam sāli-piparus, apcepam līdz zeltainai krāsai augu eļļā.

Noņemam no pannas un pārliekam kastrolī sautēšanai.

kapusta-s-antonovkoi-4

Ābolus sagriežam gabaliņos un apcepam tajā pašā pannā 3-4 minūtes, pastāvīgi maisot. Pārliekam uz šķīvja.

 

Papriku, seleriju sagriežam vidējos gabaliņos, sīpolu – pusripās.tart-s-chesnochnymi-strelkami-3

Sīpolu ieliekam pannā un cepam, maisot, 5 minūšu garumā.

svinina-tushennaya-s-ovoschami-1

Pievienojam seleriju un papriku, cepam, maisot, vēl dažas minūtes. Pārliekam kastrolī pie gaļas.

Turpat arī pievienojam samīcītus tomātus kopā ar sulu, kā arī timiānu un lielos gabalos sagrieztus ķiplokus. Ielejam 100-150 ml ūdens vai buljona, pievienojam sāli pēc garšas. Vārām, tad apsedzam ar vāku un ieliekam 190 grādos karstā cepeškrāsnī. Sautējam līdz cūkgaļa ir mīksta, apmēram 45 minūtes.

5 minūtes pirms ēdiens ir gatavs, pievienojam ābolus un smalki sakapātus zaļumus.

Pasniedzam ar kartupeļiem.

Labu apetīti!

Avots: vkusnyblog.ru

 


 

Līdzīgi raksti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

Close