Sātīgs liellopa gaļas sautējums (fotorecepte)

sytnoe-zharkoe-iz-govyadiny-new-1

Gaļu sagriežam kubiņos 3 cm lielumā.

sytnoe-zharkoe-iz-govyadiny-new-2

Kartupeļus sagriežam lielos kubiņos.

sytnoe-zharkoe-iz-govyadiny-new-3

Gaļu ieliekam bļodā. Pievienojam lielos gabalos sagrieztus sīpolus, burkānus, tomātu pastu, miltus, balzametiķi, sāli un piparus.

sytnoe-zharkoe-iz-govyadiny-new-4

Samaisām.

Ieliekam gaļu kastrolī, pievienojam pārējās sastāvdaļas un ielejam 750 ml ūdens.

Uzliekam kastroli uz plīts uz neliela uguns (vai 180 grādos karstā cepeškrāsnī) un sautējam, kamēr gaļa nekļūs mīksta (1,5 līdz 2,5 stundām)

Labu apetīti!

Avots: vkusnyblog.ru

 


 

Līdzīgi raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

Close