Perfekta uzkoda brīvdienām – pikantas cūku ribiņas

665@495@9a1544d01053679330baae0fa81fc7c8-NWRkZjY0YWYwZg

Pikantas un tik neticami gardas cūku ribiņas jūsu mājās! Lieliska uzkoda, ko ieēst kopā ar alu.

Sastāvdaļas:

  • 1 kg cūku ribiņu
  • 1 tējkarote malta pipara
  • 1 tējkarote maltas paprikas
  • 1 tējkarote asas maltas paprikas
  • 1 tējkarote maza mārsila
  • 1 tējkarote kaltēta čili pipara
  • 5 ķiploku daiviņas
  • 3 ēdamkarotes augu eļļas
  • 3 ēdamkarotes citrona sulas
  • sāls pēc garšas

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!


 

Līdzīgi raksti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

Close