„Pavlovas” torte ar kapučīno garšu

5dw1ow41d0m

Klasiskās “Pavlovas” variācija. Kraukšķīgs bezē ar kapučīno garšu un gaisīgs krēms noteikti iekaros kafijas mīļotāju sirdis..

Sastāvdaļas:

  • 4 olu baltumi
  • 250 g pūdercukura
  • 2 tējkarotes kafijas (smalki samaltas, stipri iesakām izmantot īstu malto kafiju nevis šķīstošo)
  • 2 tējkarotes šķīstošas karstās šokolādes
  • šķipsniņa sāls
  • 2 tējkarotes kukurūzas cietes
  • 1 ēdamkarotes etiķa vai citrona sulas
  • 300 ml auksta saldā krējuma (33% vai 35% treknuma)
  • kakao – dekoram

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!


 

Līdzīgi raksti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

Close