Neticami garšīgi ziedkāposti, kurus Jūs nekad neesat ēduši

preview-650x341-98-1461914859

Pasaulē ir miljoniem recepšu, kas pamāca, kā cept ziedkāpostus.. un lielākā daļa no tām sākas ar vārdiem -sadaliet ziedkāpostu galviņu rozetēs.

Bet vai Jūs esat mēģinājuši pagatavot veselu ziedkāpostu galviņu?

Sastāvdaļas:

  • 1 ziedkāposta galviņa
  • 1 ēdamkarote eļļas (olīveļļas vai jebkādas citas)
  • 1 ½ glāzes grieķu jogurta
  • 1 laims vai citrons, sagriezsts miziņās un izspiests
  • 2 ēdamkarotes čilī pulvera
  • 1 ēdamkarote ķimeņu
  • 1 ēdamkarote samīcīta ķiploka
  • 1 tējkarote karija pulvera
  • 1 tējkarote melno piparu
  • 2 tējkarotes sāls

Šķir otru lapu, lai redzētu ēdiena pagatavošanas gaitu


 

Līdzīgi raksti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

Close