Neticami gardi un ātri pagatavojami riekstu cepumi “Sniedziņi” (fotorecepte)

nut-balls-1

Riekstus sagriežam ne ļoti mazos gabaliņos.

nut-balls-3

Sviestu sakuļam ar medu līdz viendabīgai masai. Pievienojam konjaku un vēlreiz visu sakuļam.

nut-balls-2

Riekstus samaisām ar izsijātiem miltiem, pūdercukuru un sāli. Pievienojam sauso maisījumu pie sviesta maisījuma un ātri samaisām mīklu. Ilgi nemaisiet, citādi cepumi neiznāks.

No mīklas izveidojam apaļu bumbu, ietinām pārtikas plēvē, saspiežam mīklu un ieliekam ledusskapī uz 2-3 stundām.

Izņemam aukstu mīklu. No lielā gabala atdalām apmēram 2 tējkarotes mīklas un izveidojam no tā bumbiņas.

Uzliekam tās uz cepamās formas, kas ir nkolāta ar cepamo papīru, 5 cm attālumā citam no cita un ieliekam 180 grādos karstā ceoeškrāsnī. Cepam, kamēr cepumi nekļūs zeltaini malās, apmēram 15 minūtes.

Noņemam no cepamās formas un pilnībā atdzesējam.

Apveļam cepumus pūdercukurā un pasniedzam.

Labu apetīti!

Avots: vkusnyblog.ru


 

Līdzīgi raksti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

Close