Melnās tējas groks

Gatavošanas gaita:

  1. Tēju un garšvielas ieberam krūzē un ielejam 350 ml ūdens. Ļaujam nostāvēties 10-15 minūtes. Izkāšam. Ja vēlaties stiprāku garšvielu aromātu – neizkāsiet garšvielas.
  2. Uzliekam kastroli uz uguns, ielejam tēju un vāram. Pievienojam rumu un noņemam no uguns.
  3. Pievienojam cukuru un citrona sulu pēc garšas. Pasniedzam karstu.

Labu apetīti!

Avots: vkusnyblog.ru


 

Līdzīgi raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

Close