Maltā gaļa ar marinaras mērci – ideāla rudens maltīte!

thumb

Eksistē vairākas šīs mērces variācijas, piemēram, ar olīvām utt. Mēs piedāvājam pagatavot marinaras mērci ar malto gaļu. Mērci var viegli pagatavot, vai tas nav lieliski?!

Sastāvdaļas:

  • 400 g maltās gaļas
  • 170 ml ūdens
  • 6 ķiploka daiviņas
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 1 tējkarote sīpola
  • 50 g bazilika
  • 450 g tomātu mērces
  • 350 g tomātu
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 2 tējkarotes oregano
  • 1 tējkarotes ķiploku pulvera
  • Maltie pipari pēc vēlmes

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!


 

Līdzīgi raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

Close