Mājas čebureki (fotorecepte)

SONY DSC

Pēc šīs receptes jums sanāks garšīgi čebureki ar kraukšķīgu, bet ne ļoti plānu mīklu un ļoti sulīgu pildījumu.

Sastāvdaļas:

  • 1 glāze kefīra
  • 1 ola
  • ½ tējkarotes sāls
  • 350 g + 50 g miltu

Pildījumam:

  • 500 g maltas gaļas
  • 2-3 sīpoli
  • 5-6 ēdamkarotes ūdens
  • Sāls, pipari pēc garšas

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!


 

Līdzīgi raksti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

Close