Krāsnī cepti dārzeņi jeb franču “ratatujs” ar asu teļa gaļu (fotorecepte)

80811-real

Vasarīga maltīte no spilgtiem, sulīgiem un gardiem dārzeņiem ar pikantu teļa gaļu patiks ne tikai sievietēm, bet arī vīriešiem, kas savu dzīvi nevar iedomāties bez gaļas.

Sastāvdaļas:

  • 2 ķiploka daiviņas
  • 4 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1 baklažāns
  • 2 tomāti
  • 1 paprika
  • 1 sīpols (vēlams Šalotes)
  • sāls pēc garšas
  • pipari pēc garšas
  • 500 g teļa gaļas
  • 2 ēdamkarotes asas tomātu mērces
  • pētersīļi/zaļumi pēc garšas
  • 100 ml sausa sarkanvīna
  • 1 cukīni

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!


 

Līdzīgi raksti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

Close