Klasiskā lazanja (fotorecepte)

7t94bbyikyo

Klasiskā lazanja ar malto gaļu un bešamelas mērci – tas ir īsts gardums! It īpaši laba lazanja  sanāk, ja izvēlēties ļoti plānas lazanjas plāksnes un ja to dāsni apliet ar lielu mērces daudzumu. 

Sastāvdaļas:

  • 1 iepakojums lazanjas plāksnes
  • 500 g puscieta rīvēta siera

Boloņas mērcei:

  • 700-900 g maltas gaļas
  • 1 sīpols
  • 1 ēdamkarote eļļas
  • 1 ēdamkarote tomātu pastas
  • 1-2 svaigu vai kaltētu tomātu
  • krustnagliņas, muskatrieksts, smaržīgie un melnie pipari, sāls pēc garšas
  • 0,5 glāzes ūdens

Bešamela mērcei:

  • 8 glāzes piena
  • 100 g sviesta
  • 4 ēdamkarotes miltu
  • muskatrieksts, sāls un pipari pēc garšas

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!


 

Līdzīgi raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

Close