Kifliki ar ievārījumu

thumb

Kifliki – Aizkarpatu kārtainie cepumi ar saldo pildījumu. Recepte nokļuva Aizkarpatos no Austrijas, saglabājot savu nosaukumu kipfel, kas tulkojumā no vācu valodas nozīmē ”radziņš”.

Sastāvdaļas:

  • 500 g miltu
  • 150 ml skāba krējuma
  • ķiršu ievārījums pēc vēlmes
  • 250 g sviesta
  • pūdercukurs

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!


 

Līdzīgi raksti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

Close