“Jaungada” kārtainais deserts

Gatavošanas gaita:

  1. Zefīru un hurmu sagrieziet nelielos gabaliņos.
  2. Paņemiet stikla glāzes un slāņos salieciet visas sastāvdaļas – zefīrs, skābais krējums, valriekstu, skābais krējums, zefīrs, skābais krējums, hurma, skābais krējums. Pēc tam atkārtojiet visus slāņus no jauna.
  3. Dekorējiet desertu ar mandarīna gabaliņu un pasniedziet uz svētku galda!

Labu apetīti!

Avots: vk.com/best_of_kulinaria


 

Līdzīgi raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

Close