Izsmalcināti-viegla franču sēņu krēmzupa

7208710-650-1457610874-shutterstock_120625705_729x547

Krēmzupa – izcils pusdienu ēdiens, ko var ēst jebkatrs, sakot no bērniem un sievietēm uz diētas, beidzot ar smalku ēdienu cienītājiem un estētiem. Sēņu sezonai esot jau blakus, piedāvājam gardu recepti izcilai krēmzupai!

Sastāvdaļas:

  • 500 g jūsu iecienītu sēņu (gailenes, šampinjoni, baravikas u.c.)
  • 1 sīpols
  • 1 ķiploks
  • 1 l piena
  • 100 ml salda krējuma
  • 25 g sviesta
  • 20 g miltu
  • 250 ml ūdens
  • sāls, pipari pēc garšas
  • šķipsniņa malta muskatrieksta
  • pētersīļi – dekoram

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!


 

Līdzīgi raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

Close