Īstais vācu glintveins (fotorecepte)

363057-ed4_thumb

Glintveins tulkojumā no vācu valodas nozīmē kvēlojošs vīns. To pasniedz karstu ar svaigiem apelsīniem.. un kas var būt labāks par sirdi sildošu glintveina krūzi aukstā dienā?

Sastāvdaļas:

  • 500 ml melnās tējas
  • 500 ml sarkanvīna
  • 500 ml apelsīnu sulas
  • 1 kanēļa standziņas
  • cukurs pēc garšas
  • 1 apelsīns
  • daži krustnagliņu pumpuri

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!


 

Līdzīgi raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

Close