Gardāk nevar būt! Auzu pārslu cepumi bez olām

Gatavošanas gaita:

  1. Sajauciet auzas ar kefīru, lai sanāktu putra, bet ne pārāk šķidra.
  2. Atstājiet to uz pusstundu, tad pievienojiet sarīvētus ābolus, kanēli un medu.
  3. Ar mitrām rokām izlieciet cepumus uz cepamās formas, kas ir noklāta ar cepamo papīru. Cepiet 200 grādos 20-30 minūtes.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/chief.cooker


 

Līdzīgi raksti

  • loading...
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

    Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

    Close