Figūrai nekaitīga biezpiena siera kūka

thumb-840x440

Dotā deserta vēsture ir ļoti bagāta, piemēram, Lielbritānijā vēl ir saglabājusies tradīcija gatavot siera kūku ar biezpienu un želatīnu. Tiešu šādu variantu mēs jums piedāvājam arī pagatavot – šis variants ir diētiskāks un veselīgāks par parasto siera kūku.

Sastāvdaļas:

  • 100 g auzu pārslu
  • 0,5 tējkarotes cepamā pulvera
  • 350 g jogurta
  • stēvija/cukurs pēc garšas
  • 300 ml ūdens
  • 1 ola
  • 500 g biezpiena
  • 1 ēdamkarote citrona miziņas
  • 20 g želatīna

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!


 

Līdzīgi raksti

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

Close