Ātri pagatavojama torte ‘Zelta atslēdziņa’ (fotorecepte)

Sakuliet olas ar cukuru līdz baltai masai. Pievienojiet medu, kas ir sajaukts ar 2 ēdamkarotēm ūdens, sodu un kārtīgi samaisiet.

Izsijājiet miltus ar kakao, samaisiet, ieberiet riekstus un vēlreiz kārtīgi samaisiet.

Mīklu sadaliet 3 daļās. Mīkla sanāks diezgan šķidra, līdzīga skābam krējumam, tāpēc to ir jāuzklāj uz cepamās formas, kas ir noklāta ar cepamo papīru, ar karoti.

dcrkhzadgty

Cepiet 3 biskvītus 190 grādos līdz tie ir gatavi (pārbaudiet ar zobu bakstāmo).

qnrta1d2t6y

Krēmam – sakuliet sviestu ar vaniļu, karoti pēc karotes pievienojot iebiezināto krēmu.Ieziediet biskvītus ar krēmu, apkaisiet katru slāni ar riekstiem.

Labu apetīti!

Avots: vkuso.ru

 


 

Līdzīgi raksti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

Close