Ābolu-dzērveņu kompots ar ingveru

  1. Izgriežam ābolu serdes, sagriežam ābolu mīkstumus mazos gabaliņos. Ieliekam kastrolī kopā ar dzērvenēm un smalki sagrieztu ingveru.
  2. Ielejam ūdeni un vāram. Kad sāk burbuļot – vārām vēl 3-5 minūtes, tad pievienojam cukuru.
  3. Izslēdzam uguni, noklājam ar vāku un ļaujam nostāvēties 10 minūtes.

Labu apetīti!

Avots: vkusnyblog.ru


 

Līdzīgi raksti

  • loading...
  • Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

    Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

    Close