Āboli karamelē (fotorecepte)

karamelnye-yabloki

Pagatavot ābolus karamelē nav vienkārši.. bet gan ļoti vienkārši! Galvenais, lai paši āboli būtu sulīgi, kraukšķīgi un vēlams ar nelielu skābumiņu.

Sastāvdaļas:

  • 6 mazi, sulīgi saldskābi āboli
  • 300 g cukura
  • 20 g sviesta
  • 1 ēdamkarote ābolu etiķa
  • 1 ēdamkarote ūdens
  • 30 ml saldā krējuma (20-30% tauku saturu)
  • kociņi caurduršanai

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!


 

Līdzīgi raksti

  • loading...
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

    Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

    Close